Slideshow background

Vertrek bestuurder Dik Mol

- Bestuurder Dik Mol heeft aangegeven het Elisabeth Strouven Fonds te gaan verlaten. De raad van toezicht betreurt het aangekondigde vertrek, maar respecteert zijn keuze.

Professionaliseringsslag
Onder leiding van Dik Mol heeft het Elisabeth Strouven Fonds een duidelijke professionaliseringsslag gemaakt, waarbij de ontkoppeling van zorgorganisatie Envida in januari 2016 een belangrijk moment was. De strategische koers voor de komende jaren is inmiddels bepaald en Natuur & Landschap is als derde giftendomein toegevoegd.

Natuurlijk moment
In goed overleg tussen Dik Mol en de raad van toezicht is besloten dat op 1 maart volgend jaar het stokje wordt overgedragen. Dik Mol: ‘Toen mij zo’n negen jaar geleden werd gevraagd of ik bestuurder wilde worden van het Elisabeth Strouven Fonds heb ik die functie met plezier aanvaard. Ik ben een bouwer en de vernieuwing die het fonds moest doormaken paste daarbij. Het fonds is gegroeid en steeds zichtbaarder in de samenleving. Het staat als een huis. Voor mij een natuurlijk moment voor een overdracht.’

Waardige opvolger
Wie Dik Mol gaat opvolgen is nog niet bekend. De raad van toezicht is inmiddels gestart met de voorbereidingen voor de werving. 

Prof. Dr. A.C. Nieuwenhuijzen Kruseman
Voorzitter raad van toezicht 

Vertrek bestuurder Dik Mol

Blijf op de hoogte en meld u hier aan voor de nieuwsbrief