Slideshow background

Nieuw educatief programma Orlando Festival

Het Orlando Festival is het grootste en oudste kamermuziekfestival van Nederland. Musici van alle leeftijden (amateurs, conservatoriumstudenten, jonge talenten en professionele musici) ontmoeten elkaar elk jaar in Abdij Rolduc in Kerkrade. In 2021 wi

De OESC wordt deze zomer al als pilot aangeboden en is opgezet in samenwerking met een aantal gerenommeerde internationale conservatoria. Studenten en jonge professionele kamermusici uit heel Europa kunnen zich aanmelden. Zij krijgen tien dagen de kans om zich verder te ontwikkelen in het ensemblespel. Naast kamermuzieklessen krijgen de musici individueel onderwijs en kunnen ze deelnemen aan diverse workshops. Ook worden in Maastricht en andere Zuid-Limburgse plaatsen evenementen georganiseerd om aandacht te schenken aan de activiteiten van de OESC.

Toonaangevend Europees trefpunt
De ambitie van Stichting Kamermuziek Limburg is om de OESC uit te laten groeien tot een toonaangevend Europees trefpunt voor talentontwikkeling op het gebied van kamermuziek. De OESC is uniek voor Europa en wordt in deze omvang nergens anders aangeboden.
 

Nieuw educatief programma Orlando Festival

Blijf op de hoogte en meld u hier aan voor de nieuwsbrief