Stadsgoud Pitch

Nieuwe expositie Verbinding en Balans

- Nieuwe expositie Verbinding en Balans

Op woensdag 9 januari start de nieuwe tentoonstelling 'Verbinding en Balans' in het pand van het Elisabeth Strouven Fonds met schilderijen van René Ziedses des Plantes en een indrukwekkende installatie door Clemens Maassen. De tentoonstelling kan tot 15 februari elke woensdag tussen 14.00 en 16.00 uur vrij worden bezocht. 

Curator is Willem Jansen.

Rene Ziedses des Plantes
Ont-dekt de natuur voor ons in contrastrijke beelden van met name bomen en bergen. Kleurrijk, krachtig en tegelijk kwetsbaar. Zijn manier van kijken en het teruggeven van zijn ontdekkingen aan het publiek, is uitdagend. Hij moedigt ons aan om ons te verbinden met de natuur, onszelf en de ander.

Clemens Maassen
Hij schildert, ontwerpt en maakt installaties. Centraal in zijn werk staat het onderwerp balans. In zijn installatie Balance 5 heeft hij het idee van balans op succesvolle wijze op de proef gesteld. De bereikte stabiliteit wordt weliswaar van buitenaf bedreigd, maar vooralsnog trotseert Balance 5 de wind en blijft het resultaat van het spel met de zwaartekracht en de artistieke verbeelding van het concept evenwicht overeind.

Nieuwe foto-expositie Verbinding en Balans